Z důvodů velikonočních svátku je prodejna i infolinka od 29.3.2024 do 1.4.2024 uzavřena. Veškeré nové a stávající nevyřízené objednávky budou vyřizovány od 2.4.2024
 Děkujeme za pochopení

Ideální polštář je spolu s kvalitní matrací a roštem základním předpokladem zdravého spánku, který vás důkladně zregeneruje na celý následující den.

Při výběru polštáře zohledněte 5 faktorů:

  1. Tvrdost versus měkkost – zvolte si polštář s ohledem na vaši matraci. Je-li hodně měkká, měl by být vyšší, aby při zaboření do lůžka, zejména při spaní na boku, dokázal vyrovnat rozdíl mezi rameny a hlavou. U středně tvrdé a tvrdší matrace vystačíte s nižším polštářem. Každý polštář by měl mít snímatelný a prací povlak.
  2. Ergonomický tvar – anatomický polštář účinně uvolňuje krční páteř, omezuje chrápání a výskyt vrásek. Je-li z kvalitního materiálu, neustále reaguje na tlak i teplotu a přizpůsobuje se potřebám svého uživatele. Má-li tvar dvou vln, tou vyšší si podložte krk. A pozor, anatomický polštář se nedává pod ramena ani horní část zad. Podpírá jen krk a hlavu (v ose s tělem).
  3. Přírodní materiál – viscoelastická (líná) pěna anatomického polštáře může být doplněna 100% přírodními extrakty z heřmánku, levandule nebo aloe vera. Zvláště matrace a polštáře Herbapur propojují vědecké poznatky s dary přírody. „Velmi doporučuji levandulový polštářek Herbapur Hvar, jsem s ním velmi spokojený, spí se na něm výborně a navíc odezněly bolesti krční páteře. Děkuji za fantastický produkt,“ uvádí v recenzi produktů pan Jiří. O polštářku s aloe vera říká paní Markéta: „Neskutečně pohodlný, krásně voní. Mrzí mě jen to, že jsem si ho koupila až teď.“ Nízký polštářek Herbapur, případně Latex Pillow, ideálně podporuje i dětskou krční páteř.
  4. Zlatá střední cesta – středně tvrdý a středně vysoký polštář bude tím pravým řešením, máte-li potíže s výběrem, nebo chcete polštář někomu koupit jako dárek.
  5. Cenové hledisko – s vyšší cenou stoupá kvalita polštáře. Přesto lze ušetřit.

Tip na matrace pro zdravá záda

Trápí vás bolavá záda? Zvažte pořízení ortopedické 7 zónové partnerské matrace s koňskými žíněmi Horse Active. V akci 1+1 získáte za skvělou cenu 2 matrace. Tyto zdravotní matrace a polštářky, doporučené lékaři pro dospělé i děti, účinně pomáhají při bolestech zad, kloubů a zmírňují i alergické potíže. Podle zkušeností uživatelů přichází úleva prakticky okamžitě.

Objednejte si rozmanité matrace u českého výrobce. Vše zařídíte komfortně z domu a zboží vám přijde zase až do domu. Nebo si matrace a polštáře můžete vyzkoušet v některé z partnerských prodejen po celé České republice.

Produkt přidán do seznamu oblíbených
Produkt přidán k porovnání