Matrace 1+1 EGET
Matrace 1+1 EGET
Matrace 1+1 EGET
Matrace 1+1 EGET
Matrace 1+1 EGET
Matrace 1+1 EGET
Matrace 1+1 EGET
Matrace 1+1 EGET
Matrace 1+1 EGET
Matrace 1+1 EGET
Vystaveno na prodejně KUBELÍKOVA 50, PRAHA 3

Matrace 1+1 EGET

Velmi oblíbená pružinová matrace s vyšší tuhostí. Výška matrace v potahu 27 cm. Mimořádně prodyšná matrace s antibakteriální vrstvou. Kvalita a dlouhá životnost je potvrzena certifikátem kvality z akreditované zkušebny.

Rozměr matrace
  • 200x80
  • 200x90
  • 200x100
Potah matrace
  • Basic
  • Mitch
Skladem do 14 dnů
15 043,00 Kč
S DPH

help_outlineMáte dotaz k produktu ? NAPIŠTE NÁM
Matrace 1+1 EGET

Matrace 1+1 EGET

Velmi oblíbená pružinová matrace s vyšší tuhostí. Výška matrace v potahu 27 cm. Mimořádně prodyšná matrace s antibakteriální vrstvou. Kvalita a dlouhá životnost je potvrzena certifikátem kvality z akreditované zkušebny.

visa
 

Matrace 1+1 EGET

Velmi pohodlná pružinová matrace s antibakteriální úpravou. Výška matrace v potahu je 27 cm, což výrazně zvyšuje komfort ležení. Lehací vrstvy matrace jsou upraveny otvory tak, aby dokonale odváděly vlhkost od těla. Tvrdší strana z antibakteriální pěny gramáže 32kg/m3, měkčí strana je vytvořena mimořádně prodyšnou HR pěnou nové generace s gramáží 43kg/m3. Kvalitní taštičkové jádro s 380 ks pružinek. Jádro je chráněno separačním úpletem. 

Doporučený podklad - laťový rošt, pevná podložka s otvory

Příplatek za prodlouženou délku 201 - 210 cm + 10%, 211 - 220 cm + 20%.

Za uvedenou cenu dostanete 2ks matrací ve zvoleném rozměru. V případě zájmu pouze o jeden kus kontaktujte naší linku +420 734 379 993

HR - studená pěna, prodyšná a komfortní pěna, odvádí vlhkost z lůžka

PUR - pěna s dobrou oporou těla a tvarovou stálostí

5-6
tuhá-extra tuhá

výška matrace

nosnost matrace

vhodná pro rošt, pevná podložka

5 let záruka

Od výrobce MABO

Certifikát kvality matrace: ZDE

Zakládáme si na tom, aby byly naše produkty v nejlepší kvalitě a měli co nejdelší životnost. ♥ Výrobní proces jsme proto vyšperkovali do nejmenšího detailu a nyní jsme Vám toto schopni oficiálně garantovat! Na trhu s matracemi a lůžkovinami jsme aktuálně jediná firma, která si své produkty nechala otestovat od autorizované osoby, a která Vám tento certifikát může nyní doložit. 

Jsme rádi, že Vám můžeme předložit tento certifikát, jenž podtrhuje mimořádnou kvalitu našich produktů 

Naměřené hodnoty jsou garantovány akreditovanou zkušebnou, jejichž výsledky měření jsou na základě certifikace akceptovány v celé EU.

Z testu vyplývá, že jednotlivé matrace byly postupně stlačovány 10.000 x na třech různých bodech silou 1000N (100kg). Na těchto stlačovaných místech se následně měřilo opotřebení - změny výšky, změny tuhosti a vizuální změny na povrchu. Tyto hodnoty jsou srovnávány s nezatěžovaným místem.

Výsledné naměřené hodnoty dokazují, že matrace mabo neuvěřitelně odolávají zatížení a změny na matraci způsobené používáním jsou zanedbatelné. U matrace MESTE je změna dokonce tak malá, že je vzhledem k uváděné nejistotě měření (tolerance přesnosti) těžko měřitelná.

To vše jen dokazuje, že naše matrace jsou vyrobeny ze špičkových materiálů a velmi poctivým způsobem zpracování. To znamená, že za Vaše peníze dostáváte nejvyšší možnou kvalitu.

Certifikát v podobě pdf. souboru je k nahlédnutí po kliknutí na "100% SATISFACTION GUARANTEE" obrázek výše nebo v přiložených souborech.

Potahy

Potah BASIC– jedná se o velmi kvalitní a příjemnou strečovou látku, která je prošitá dutým vláknem.

Tato látka zajistí maximální komfort a hygienu při spánku.

Potah je opatřen děleným zipem pro snadnou údržbu, lze jej rozpůlit na dvě samostatné části a prát na 60°C.

Potah MITCH – potah s vysokým obsahem bavlny. Bavlna je příjemná na omak a výborně absorbuje vlhkost.

Nové unikátní provedení potahů s velkým celoplošným vzorem podle nejnovějších trendů. Tyto potahy jsou pevnější, odolnější a především zvyšují komfort ležení. Díky jedinečným použitým materiálům si potah udržuje dlouhodobě svůj tvar a plastický vzor na rozdíl od potahů s PES rounem. Celková gramáž výplně je u potahu MITCH 470 gr/m2. Pro výplň používáme speciální, pro tento účel vyvinutou elastickou a prodyšnou pěnu s vysokou gramáží (25 kg/m3). Ta dodává potahu potřebnou pružnost. Pratelný potah s velkým obsahem bavlny s vysokým prošitím. Potah matrace je vybaven zipem pro snazší praní a manipulaci.

Balení a doprava

Tato matrace se nedodává v komprimovaném stavu, pouze ve stavu rozloženém. Proto doporučujeme zvážit požadovanou velikost matrace pro předejití problému s manipulací například při otáčení či povlékání matrace.

Balík je opatřen pevnou fólií proti ušpinění při přepravě, a popruhy pro snadnější manipulaci.

Balík po doručení opatrně rozstřihněte a rozložte matraci na rovný podklad.

Součástí balení je i návod na údržbu matrace.

Žádné komentáře
Vystaveno na prodejně KUBELÍKOVA 50, PRAHA 3
Produkt přidán do seznamu oblíbených
Produkt přidán k porovnání