Matrace 1+1 XENA
Partnerská 7zónová matrace 1+1 Xena s nosností 120 kg a výškou 14 cm má měkčí a tvrdší stranu. Je vyrobena z kvalitní PUR pěny s dlouhou životností.
Cena za matrace v rozměrech 160 a 180x200 je uvedena za 1 ks dvojmatrace.
Potah Damašek Prošitý – potah je vyroben z kvalitního damašku, který je navíc prošitý vrstvou dutého PES rouna. |
|
Potah Medico – jedná se o velmi kvalitní a příjemnou strečovou látku, která je prošitá dutým vláknem. |
|
Potah Easy Clean – bílá strečová potahová látka je prošitá vrstvou PES rouna. |
|
Potah Aloe Vera – Látka potahu je prošitá vrstvou PES rouna.
Do vláken potahové látky jsou vetkány výtažky z rostliny Aloe Vera, které mají antibakteriální účinky a zároveň posilňují relaxační efekt spánku. Jedná se o funkční potah, který je vhodný pro osoby trpící nadměrnou potivostí. Potah je opatřen zipem pro snadnou manipulaci a s možností rozdělit potah na 2 části a prát i v menší pračce na 60°C. |
|
Potah Eco Spirit – potah je prošit speciálním dutým polyesterového vláknem SIMACO®.
Potah je hypoalergenní, bez chemických přísad a zamezuje množení roztočů, bakterií, hub a dalších mikroorganismů. Tento potah současně umožňuje odvádět vlhkost vylučovanou během spánku. Výhodou materiálu je jeho rychlá vysychavost a příjemný povrch na dotek. Matracový potah je opatřen děleným zipem pro snadnou údržbu, lze jej tedy rozpůlit na dvě samostatné části a prát i v menší pračce na 60°C, přičemž se zachovají veškeré hygienické podmínky. |
|
Potah Silveractive – jedná se o luxusní matracový potah s obsahem molekul stříbra, |
|
Potah Health Care – jedná se o vodonepropustný froté potah, který ochrání matraci před protečením tekutin. |
|
Zdravotnický potah – látka potahu je opatřena speciálním zátěrem, díky kterému je látka vodonepropustná.
Potah však propustí vodní páru, tím umožňuje matraci dýchat a zajišťuje vysoký komfort ležení. Materiál je omyvatelný, pratelný na 95°C, nehořlavý, odolný plísním a bakteriím. Je možné potah desinfikovat pomocí běžných desinfekčních prostřeků. |
Balení a přeprava matracíMatrace balíme speciálním komprimovacím strojem do kompaktních balíků, které se snadno přenáší až na místo určení - do Vaší postele. Balík je opatřen pevnou fólií proti ušpinění při přepravě, a popruhy pro snadnější manipulaci. Balík po doručení opatrně rozstřihněte a rozložte matraci na rovný podklad, aby nabrala zpět svůj objem. Součástí balení je i návod na údržbu matrace. |
1. Matrace zabalíme a zkomprimujeme |
2. Komfortně dopravíme až k Vám domů |
3. Jednoduše a opatrně matraci rozbalíte |
4. Matrace se vrátí do původního tvaru |
Mohlo by vás také zajímat
Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:
Ověřeno našimi zákazníky
Prohlédněte si hodnocení našich zákazníků.
Vyřešili můj problém a bezplatně nechali upravit rošt na atypickou šířku. Rychlost dodání
Michal D. 08.12.2024
rychlé doručení slušné ceny
Drahomíra H. 10.11.2024
Super rychlé dodání,komunikace na 1 a co jsem objednal přišlo,žádné kličky a pod.Nákup bez rizika - doporučuji
Petr K. 08.11.2024
Rychlost reakce na objednávku a dodávka Dobrý produkt
Lenka P. 30.10.2024
Super. perfektně!
Nenad O. 28.10.2024
První náku, a naprostá spokojenost
Radek V. 15.10.2024
Mohu jen doporučit. Komunikace byla rychlá, milá se vším mi ochotně poradili. Vybrala jsem si 2 matrace Dárek k matracím , set polštáře s přikrývkou DOPORUČUJI!
Helena M. 19.10.2024
Aktivní komunikace k případnému upřesnění objednávky
Celkový názor:
Zájem obchodu i o malou objednávku, dobrý kontakt ze strany obchodu po telefonu. Po upřesnění detailů promptní doručení.
Marie V. 06.08.2024
Zavolali informovali o doručení balíku, ktorý sa nevošiel do mojej zvolenej dopravy - super komunikácia Na nete píšu do 5 prac. dní ja mám pocit že došlo už do 2
Marek Z. 30.07.2024